Technological choice, financial markets and economic development. - Gilles, S.-P
Dopad vplyvu finančných trhov na voľbu technológie. Otázka dosiahnutia vyššej produktivity prostredníctvom vyššej deľby práce. Úloha finančných trhov v deľbe práce. Interakcia medzi finančnými trhmi a voľbou technológie. Finančné trhy a technologická flexibilita.