Dominant interest and inflation differentials within the EMS. - Koedijk, K.G
Výskum správania sa nominálnych úrokových sadzieb a inflačného správania sa v rámci Európskeho menového systému (EMS) od marca 1979 do septembra 1989 pri použití modifikovanej verzie analýzy základných komponentov. Rozdiely v deflačných politikách vnútri aj mimo rámca EMS.