Efficient credit rationing. - Meza, D.de
Prideľovanie úverov ako lokálna záležitosť s ohľadom na konkurenčný kapitálový trh. Vyrovnávacie kontrakty a obmedzovanie pôžičiek. Model prideľovania úverov na projekty so stredným rizikom. Otázka vládnych intervencií. Bankrot a pridelenie úveru.