Vymáhání směnek. - Kovařík, Z.
Možnosti neuhradenia zmenky priamymi alebo nepriamymi dlžníkmi. Popis procesu vymáhania na súde. Doba uplatnenia zmenečných práv. Osoby, voči ktorým môže majiteľ zmenky uplatniť zmenečné práva. Čo môže majiteľ zmenky uplatňovať. Krajské súdy ako miesto rozhodovania sporov zo zmeniek. Obsah zmenečnej žaloby. Priebeh zmenečného pokračovania. Výkon rozhodnutia.