Egyesítés és rendszerváltás. Új német gazdasági csoda? - Welfens, P.J.J
Zjednotenie Nemecka, možnosti a vyhliadky na nový nemecký ekonomický zázrak. Kedy a ako dosiahne bývalé východné Nemecko západné Nemecko? Ukazovatele vývoja Nemecka medzi r. 1950-1987. Plány a odporúčania L. Erharda na druhý nemecký ekonomický zázrak. Hospodárske údaje za oba nemecké štáty za r. 1989. Trh práce, konkurencieschopnosť, zahraničná politika.