Réunification allemande, dynamique et contraintes: un cadre d'analyse. - Artus, P.
Teoretický rozbor dynamiky vývoja dvoch nemeckých zón ekonomiky. Vplyv zjednotenia Nemecka na situáciu na trhu práce, na zameniteľnosť marky, na hmotné zabezpečenie obyvateľstva a štátny rozpočet. Analýza migračných vplyvov. Problematika implantácie priemyslu na východ krajiny s cieľom eliminovať rozdiely medzi dvoma zónami.