<The> Polish transition programme: underpinnings, results, interpretations. - Winiecki, Jan
Stupeň realizácie poľského transformačného programu - východiskový bod transformačného programu - východiskové ekonomické podmienky a Balcerowiczov plán. Analýza rozvoja transformačného procesu 1990-91 a najbližšie vyhliadky. Dopad štruktúry vlastníckych práv na menovú politiku. Výmenné kurzy. Fiškálna kríza a štátny rozpočet.