Une nouvelle orthodoxie du développement. - Grellet, G.
Kritický pohľad podľa niekoľkých súčasných ortodoxných názorov o rozvojových krajinách. Od introvertných k extrovertným vzorom, od malého k veľkému vplyvu štátu, od iracionálnych k racionálnym činiteľom. Sú inštitúcie racionálne? Komplexná stratégia. (Revue Tiers-Monde 1992, č. 129).