<The> allocation of capital and time over the business cycle. - Greenwood, J.
Modelová štúdia rozvoja domácej výroby. Cyklické prideľovanie kapitálu. Vzťah medzi trhovo-obchodnými aktivitami a aktivitami domácej výroby. Rozvoj domácej výroby a služieb prostredníctvom domáceho kapitálu. Model racionalizácie rozdelenia kapitálu. Akumulácia a pohyb kapitálu. Obchodné investície.