Hospodářskou politikou k nastartování expanze. - Ptáček, J.
V súčasnosti rastú možnosti na všetkom zarobiť, ale tiež nastáva čas, kedy začnú prebiehať bankroty, včítane reťazového dopadu na podniky a banky a kedy solídnosť podnikania zápasí s nesolídnosťou. Nedostatky, ktoré bránia využívať uvoľnený potenciál občana. Predpoklady výrazného podnecovania ekonomického rastu. Dôležitosť rozvoja finančného trhu, bánk, sporiteľní, poisťovní pre transformáciu. Určenie cieľov, ktoré môže zabezpečiť len prosperita.