Instrumenty oddzialywania panstwa na gospodarke. 1. - Hübner, Danuta
Príčiny, ciele a rozsah aktivity štátu v oblasti hospodárstva. Dva kanály, ktorými ekonomická aktivita štátu môže vplývať na hospodárstvo. Štyri skupiny faktorov znemožňujúcich, aby štát dosiahol základné ciele ním predpokladané. Finančná politika. Expanzívny finančný program.