Je hospodářská reforma úspěšná? Zeptali jsme se profesora Jana Švejnara - Švejnar, J.
Hodnotenie dosiahnutých výsledkov ekonomickej reformy na makroekonomickej úrovni ako úspech, nízke hodnotenie transformácie správania sa podnikov. Názor na podporu podnikateľskej aktivity malých súkromných podnikov a na súčasnú podobu privatizácie. Rozvoj súkromného sektora základným motorom oživenia ekonomiky. Zámery pre rozvoj Národohospodárskeho ústavu.