Konversija: konceptual'nyje varianty. 2. - Chruckij, V.
Možnosti transformácie "ekonomickej" konverzie na "efektíno-trhovú". Koncepcia "efektívnej trhovej konverzie" predpokladá účasť obranných podnikov v medzinárodnej deľbe práce. Problémy takého zapojenia a výhody zapojenia pre západných partnerov. Perspektívy medzinárodnej spolupráce v uvedenej oblasti. Skúmanie konverzie v kontexte industriálnej politiky.