Kupónová privatizace: stáváme se akcionáři. - Dědič, J.
Charakteristika podmienok nadobudnutia účastín objednaných za investičné body. V deň zápisu v evidencii strediska cenných papierov sa objednávateľ účastín stane skutočným účastinárom. Podoba účastín a druhy účastín. Práva spojené s vlastníctvom účastín. Formy účastín.