Programma uglublenija ekonomičeskich reform Praviteľstva Rossijskoj Federacii.
Úplný text programu prehĺbenia ekonomických reforiem vlády Ruskej federácie na nasledujúce 3 roky. Analýza situácie a základné problémy. Ciele politiky vlády a prehĺbenie reforiem. Makroekonomické predpoklady riešenia krízy. Inštitucionálne zmeny v ekonomike. Sociálna politika. Štruktúrna politika. Zahraničné úvery a investície. Regionálny aspekt reformy. Ekonomické vzťahy s bývalými republikami ZSSR. Prílohy programu.