Rossijskije reformy i mirovoj opyt.
Zmeny ekonomickej politiky v rámci monetaristickej koncepcie reformy. Okolnosti, ktoré ovplyvňujú realizáciu monetaristickej koncepcie. Inštitucionálna reorganizácia a komercializácia štátneho sektora. Využitie formy privatizácie šekmi v Rusku. Možnosť využitia skúseností Chile pri veľkej privatizácii. Potreba vytvorenia banky ekonomickej obnovy. Inštitút verejných prác a nezamestnanosť. Sociálna báza reformy.