Rynočnaja ekonomika dlja Rossii. - Varga, V.
Počiatok publikovania materiálov, pripravených v rámci realizácie spoločného rusko-rakúskeho projektu oboznámenia ruského obyvateľstva s fungovaním trhovej ekonomiky. Obsah prvej state: Úvod do trhovej ekonomiky. Trh a jeho subjekty. Fungovanie trhu. Tvorba cien. Rozdeľovanie dôchodkov. Firma. Konkurencia. Trh práce a nezamestnanosť. Formy a následky nezamestnanosti.