Aggregation and testing of the production smoothing hypothesis. - Lai, K.S
Porovnanie úrovne a variabilnosti výroby a predaja. Využitie rôznych prístupov za účelom modifikácie výrobných modelov. Správanie sa firmy z hľadiska nákladovosti výroby, uspokojovania dopytu a predajnosti výrobku. Výrobné a obchodné vzťahy medzi firmami. Príčiny a dôsledky poklesu produkcie.