Kustarno-remeslennoje proizvodstvo v dorevoljucionnoj Rossii i jego podderžka. - Kupcov, D.
Medzi spoločensko-politickou situáciou koncom 19. a začiatkom 20. storočia a súčasnosťou Ruska jestvujú niektoré spoločné črty. Jednou z nich je rozvíjanie malotovarovej výroby. Zdôvodnenie významu malotovarovej výroby. Vývoj remeselnej výroby v Rusku a problémy jej rozvoja. Pomoc poskytovaná remeselnej výrobe zo strany správnych orgánov. Pomoc v oblasti zásobovania i odbytu.