Městská turistika potřebuje servis. - Simonian, Aram
Devízové príjmy ČR zo zahraničného cestovného ruchu prekročili v r. 1992 jednu miliardu USD, z toho viac ako 70 perc. pripadá na Prahu. Praha sa stáva jednou z najnavštevovanejších metropolí Európy. Tento záujem musí byť podporovaný okrem iného aj propagáciou a neplatenými informačnými službami. Charakteristika takýchto služieb na Západe a čo treba v Prahe zlepšovať.