Az üzletpolitika tervezése és a stratégiai marketing. - Antal, L.
Systémy podpory rozhodovania. Systém marketingových informácií. Metódy zhromažďovania informácií. Marketing a stratégia v plánovaní. Predaj, výroba, vývoj, zásobovanie, financie ako faktory konkurencie. Spôsob prípravy obchodného plánu.