Důležité prvky prodejní taktiky. - Bureš, I.
Ponuka, ktorá upúta pozornosť. Výstižná charakteristika zákazníkovej potreby. Jasný návrh riešenia. Informácia o cene. Náčrt predpokladov dosiahnutia priaznivej odozvy u zákazníka.