Egy piac müködésének eltérö értelmezései. - Vince, P.
Konflikty medzi vlastníkmi a vedením podniku pri odkúpení podniku. Vlastníci a manažéri, rozdielnosť ich záujmov a pohľadov na prosperitu podniku. Skúsenosti zo západnej Európy a USA. Rozdielnosť prístupu vlastníka a manažérov, resp. akciovej spoločnosti vedie k reštrikcií výroby a tak aj trhu. Modely optimálneho riadenia podniku a jeho prosperity.