Entry and competition in concentrated markets. - Bresnahan, T.F
Empirická štúdia miery úspechu zo vstupu na koncentrované trhy. Tvorba modelov vstupu na konkurenčné trhy. Analytická štruktúra výsledkov empirickej analýzy. Štúdia vzťahov medzi firmami pôsobiacimi na trhu. Konkurenčný boj a jeho vplyv na zmeny v postavení firiem na trhu.