Fil-Fernesehen-Video. Update der 88er Studie "Der Programm-Bedarf bis zum Jahr 2000".
Aktualizácia základných údajov prognózy o vývoji trhu filmových, televíznych a videoprogramov do r. 2000. Údaje ES, EZVO a krajín východnej Európy za r. 1980, 1985, 1990. Filmový trh - počty hraných filmov, priemerné výrobné náklady a počet divákov. Zostrenie konkurencie na televíznom trhu. Rast video-trhu. Vyhliadky do r. 2000.