Még egyszer a piaci szocializmusról. - Kornai, János
Kapitalizmus, socializmus - rozdiely, porovnania. Trh, obchod, financie v rozdielnych ekonomických formáciách. Postavenie a úloha štátu a politiky. Vlastníctvo a rozpočtové zábrany. Disciplína v daňových, úverových a finančných otázkach. Zákonodarstvo, rozhodcovstvo, poistenie. Demokratizácia hospodárskeho života v Maďarsku.