Ob antimonopol'nom zakonodatel'stve Rossijskoj federacii. - Jeremenko, V.
Riešenie problému škodlivého pôsobenia monopolov na ekonomiku je dôležitou úlohou pri zabezpečovaní úspechov ekonomickej reformy a prechodu k trhovej ekonomike. Charakteristika hlavných smerov boja proti monopolizmu s dôrazom na organizačno-právne opatrenia. Charakteristika zákonov a právnych noriem, ich účinnosti v boji proti monopolizmu. Komentovanie projektu Zákona o ochrane pred nekalou konkurenciou v rámci jednotného ekonomického priestoru (SNŠ).