Stručný kurs marketingu. 12.
Minulosť, prítomnosť a budúcnosť marketingu. Zhodnotenie Baťovho systému riadenia v procese rozvoja moderného marketingu. Prípad "Made in Italy" v Holandsku. Západoeurópske firmy a marketing. Informácie o výskume trhu a prognózach v USA. Nové podmienky vyžadujúce marketing.