<The> effect of expenditure aggregation on hypothesis tests in consumer demand systems. - Nicol, Ch.J
Odhad zamerania dopytu. Štúdia testovania výsledkov dopytu. Štruktúra spotrebiteľských preferencií. Technika výberu vhodných testovacích skupín. Špecifikácie spotrebiteľského dopytu. Ekonomické dôsledky hromadenia tovaru. Pohyby cien. Porovnanie niekoľkých testovacích spôsobov.