Optimal licensing of cost-reducing innovation. - Kamien, M.I
Analýza licencovania inovácií znižujúcich náklady v oligopolistickom priemysle. Analýza troch mechanizmov licencovania známych z literatúry i z praxe. Modelovanie konkurenčných interakcií medzi firmami. Ak nie je objem inovácií príliš malý, sú optimálnym riešením aukcie licencií.