Smlouva o obchodním zastoupení. 2. - Menšík, K.
Uzatvorením zmluvy o obchodnom zastúpení vznikajú obidvom zmluvným stranám záväzky podľa par. 652 obchodného zákonníka. Zastúpený sa zaväzuje zaplatiť obchodnému zástupcovi províziu. Nárok na províziu. Vznik nároku. Povinnosť odovzdania podkladov potrebných pre splnenie záväzku obchodného zástupcu vyvíjať činnosť smerujúcu k uzatvoreniu určitého druhu zmlúv. Zánik obchodného zastúpenia.