Cronología de las negociaciones del Tratado de Libre Comercio.
Postup rokovaní o uzatvorení Dohody o voľnom obchode medzi Mexikom, USA a Kanadou od ich začiatku v r. 1985 do skončenia v auguste r. 1992. Analýza všetkých 5 etáp rokovaní v rámci Dohody. Význam uzatvorenia Dohody pre mexickú ekonomiku.