<The> fallacy of composition argument. Is it relevant for LDCs' manufactures exports? - Faini, R.
Hodnotenie rastu vývozu výrobkov spracovateľského priemyslu pre málo rozvinuté krajiny (MRK) - funkcie dopytu po spracovateľskom vývoze na príklade 23 MRK. Otázka medzinárodného tlaku na vyšší rozvoj a rast spracovateľského vývozu - problematika jeho geografickej štruktúry v rámci MRK.