Poradnik dla handlujacych z zagranica. 8. - Denisczuk, A.C
Právne zásady súčasného poľského colného systému. Colné pokračovanie. Deklarácia colnej hodnoty. Prílohy colnej prihlášky. Svedectvo o pôvode tovaru. Colná faktúra. Hodnota colného tovaru. Colná kontrola a colný dozor.