Horizontes de la cooperación financiera de la CE con América Latina. - Kist, W.
Charakter finančnej spolupráce ES s LA v posledných rokoch. Postup demokracie, liberalizácie a ďalšie impulzy trhového hospodárstva v LA. Aspekty ekonomickej spolupráce a finančnej pomoci ES Latinskej Amerike. Zahraničné investície - Európska investičná banka a jej činnosť v LA. Dohody "tretej generácie" o spolupráci s LA.