Les lecons de la crise de l'endettement du Tiers-Monde. - Summers, L.
Vývoj krízy zo zadlženia stredným bankovým úverom rozvojových krajín, počínajúc Mexikom pred 10 rokmi, keď niekoľko veriteľov znížilo tieto dlhy. Faktory tohto úspechu. Tí, čo sú ešte stále zadlžení a noví dlžníci. Krajiny s nízkymi príjmami, najmä v Afrike. Nová kríza zo zadlženia - Spoločenstvo nezávislých štátov. (Financial Times 3.8.1992.).