Vývoj platební bilance ČSFR v roce 1991. - Olšovský, R.
Vplyv transformačného procesu čs. hospodárstva a zhoršených vonkajších ekonomických podmienok na vývoj platobnej bilancie. Opatrenia na ochranu platobnej bilancie. Charakteristika vývoja bilancie v konvertibilných menách. Príliv priamych investícií v sledovanom období.