Credit practices of European subsidiaries of U.S. multinational corporations. - Talaga, J.
Skúmajú sa postupy francúzskych, nemeckých a talianskych pobočiek amerických mnohonárodných spoločností pri poskytovaní úveru. Informácie o rozsahu pôžičiek prekračujúcich národné hranice, zdroje informácií o uchádzačoch o úver, kritériá uplatnené pri poskytnutí úveru a úroveň konzistentnosti pri rozhodovaní o poskytnutí úveru. Rozdiely v prístupoch pobočiek sú značné, aj v rámci jednej korporácie.