Guidelines for IMF support.
Na pomoc pri znížení zadlženia a dlhovej služby s primeraným prílivom nových prostriedkov zo súkromného sektora, vypracoval Výkonný výbor MMF všeobecné zásady na realizáciu príslušných operácií. Požiadavky zásad s kritériami pre poskytnutie pomoci. Výška poskytnutej pomoci a uplatnený postup. Záruky požadované Fondom.