IMF provides resources to members under various facilities.
Štruktúra finančných zdrojov, ktorými disponuje MMF a zásady pre ich sprístupnenie členským krajinám. Popis jednotlivých úverových systémov, ktoré sú k dispozícii členom podľa uvažovaných hospodárskych programov a výšky ich členskej kvóty. Postup uvoľňovania prostriedkov, platné limity pre jednotlivé druhy úverových systémov a doba trvania pomoci.