Measures to promote global economic recovery need to be reinforced.
Stanoviská členov Riadiacej rady MMF a Svetovej banky na 47. výročnom zasadnutí vo Washingtone 22.-24.9.1992 k výhľadom a iniciatívam na zotavenie svetovej ekonomiky. Centrálne témy - opatrenia na dosiahnutie stability na devízových trhoch a výhľady pre ekonomiky krajín východnej Európy, programy stabilizácie a štruktúrnych reforiem v rozvojových krajinách, vyhliadky svetového obchodného systému a Uruguajské kolo GATT.