Top priority for developing countries is to improve savings performance.
Tlačové komuniké Výboru pre rozvoj na schôdzi Riadiacej rady Svetovej banky a MMF z 22.9.1992. Komuniké obsahuje 15 bodov zameraných na spoločný postup v oblastiach cieľov vývoja domácich zdrojov, obchodu, zahraničných investícií, vypracovaného návodu na stimuláciu týchto investícií, obchodných bánk a úverov na finančnom trhu, riešenia zadlženosti, multilaterálneho toku kapitálu, ochrany prostredia a pomoci obyvateľstvu v postihnutých oblastiach.