<An> interpretation of recent research on exchange rate target zones. - Svensson, Lars E.O
Relatívne výhody pevných a pohyblivých výmenných kurzov ako klasický problém medzinárodnej ekonomiky. Mechanizmus výmenných kurzov ES. Dynamika výmenných kurzov, úrokových sadzieb a intervencií centrálnej banky v rámci okruhu výmenných kurzov. Definícia cieľových zón výmenných kurzov - teoretické a empirické výskumy. Krugmanov model cieľových zón výmenných kurzov.