Devizy v podnikatelské praxi. 3. - Šubrt, V.
Výklad niektorých otázok týkajúcich sa právnych pomerov devízových cudzozemcov pokiaľ ide o zriaďovanie účtov u čs. obchodných bánk a nadobúdania vlastníckych práv k nehnuteľnostiam. Prípady nadobudnutia práva k nehnuteľnostiam. Úprava platieb v cudzej mene.