Exchange rate uncertainty, futures markets and the multinational firm. - Broll, U.
Postavenie multinacionálneho protirizikového podniku s odbytom doma aj v zahraničí v podmienkach neistoty výmenných kurzov. Vplyv stochastických výmenných kurzov na zvyšovanie výroby a znižovanie odbytu v zahraničí. Analýza vplyvu zahraničných menových trhov na priame zahraničné investície multinacionálneho podniku.