Doporučení pro navazování a rozvoj obchodních a podnikatelských vztahů s partnery v Jihoafrické republice. Jak se připravit na mezinárodní podnikání. - Landa, Ondřej
Ekonomické súvislosti a charakter trhu. Politické súvislosti. Stratégia preniknutia na trh JAR. Prezentácia vlastného podniku. Zásady styku s juhoafrickými partnermi. Ponuka ceny. Miestne zastúpenie. Sprostredkovateľské odmeny. Zaujímavé trhové príležitosti. Štátne zákazky. Zdroje informácií o podnikateľských príležitostiach a o možnostiach spolupráce s JAR. Juhoafrický kapitál a privatizácia v ČSFR.