<La> cooperación empresarial con el exterior: un camino hacia la modernización. - López Espinosa, M.
Mexický pohľad na budúci rozvoj spolupráce malých a stredných podnikov so zahraničím, menovite s USA a Kanadou v súvislosti s podpísaním Dohody o voľnom obchode - dôsledky: modernizácia zariadenia a zvýšenie konkurencieschopnosti mexických podnikov. Nové obchodné možnosti a investície.