<The> spatial impact of completion of the EC internal market for financial services. - Begg, I.
Posudzovanie pravdepodobného pôsobenia zdokonaľovania jednotného trhu pre finančné služby na mestá a regióny ES. Lokalizačné atribúty finančných centier. Zamestnanosť vo finančných službách podľa regiónov.