Impact of U.S.-China joint ventures on stockholders' wealth by degree international involvement. - Hu, M.Y
Nejednoznačné výsledky doterajších výskumov o vzťahu medzi hodnotou firmy a jej medzinárodnou angažovanosťou. Skúma sa reakcia amerických investorov na spoločné americko-čínske podniky podľa stupňa ich internacionalizácie. Konštatuje sa pozitívna reakcia amerických investorov na oznámenie firiem s menšou medzinárodnou angažovanosťou. Popis metodiky výskumu a skúmanej vzorky.