Las transformaciones de la economía mundial y el financiamiento del desarrollo latinoamericano. - Emmerij, L.
Výhody vytvárania medzinárodných trhov a podnikov v súčasnej dobe - vplyv v LA. Medzinárodné finančné trhy a myšlienka vzniku medzinárodného trhu práce. Globalizácia versus regionalizácia. Aspekty financovania ekonomického rozvoja LA. Podpora vývozu. Regionálna alebo medzinárodná integrácia pre LA?